Η ιστοσελίδα hobbytech.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνουμε ακόμη καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Aν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, παρακαλώ πατήστε «Συμφωνώ».

Σχετικά με μας

Η ιστορία του Hobbytech ξεκινάει από τα μέσα της δεκαετίας το '90 όταν ερασιτεχνικά η αγάπη μας για τον μοντελισμό ήταν εφαλτήριο για την μετέπειτα επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο του μοντελισμού.


Η συνεχής αυτή εμπειρία ετών γέννησε την ιδέα ότι αυτή η εμπειρία έπρεπε να επεκταθεί και να μεταδοθεί και σε άλλους.


Έτσι στις αρχές του 2007 ξεκίνησε το φυσικό μας κατάστημα με έδρα τις Σέρρες.  Το Hobbytech μπήκε δυναμικά στον χώρο φέρνοντας αντιπροσωπείες στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες του τηλεκατευθυνόμενου μοντελισμού αυτοκίνητα, αεροπλάνα, ελικόπτερα.


Ένα χρόνο αργότερα , το καλοκαίρι του 2008 συνεχίζεται η επιτυχής πορεία της εταιρείας μας με την κατασκευή της πίστας Hobbytech , πίστα πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα, με άρτιες εγκαταστάσεις για την διευκόλυνση των αγωνιζόμενων - επισκεπτών. Την ίδια περίοδο πραγματοποιείται και ο πρώτος αγώνας στην πίστα με μεγάλη επιτυχία. Η δυναμική πορεία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα έχοντας διοργανώσει κάθε χρονιά πανελλήνια πρωταθλήματα, τοπικά και βορείου Ελλάδος καθώς και το δικό μας event στην κατηγορία 1/8 buggy nitro off-road, το IDM.


Το 2009 το Hobbytech απαντάει στις ανάγκες τις εποχής και εντάσσεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έτσι δημιουργείται το www.hobbytech.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των μοντελιστών με τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, πλήρης γκάμα ανταλλακτικών, αξεσουάρ, αναλώσιμα.


Η φυσική παρουσία μας σχεδόν σε όλα τα επίσημα και ανεπίσημα event-αγώνες για την άμεση υποστήριξη των αγωνιζομένων αποδεικνύει το μεράκι και την αγάπη που δείχνουμε σε αυτό το χώρο και έτσι θα συνεχίσουμε καλύπτοντας τις ανάγκες όλων όσων την χρειάζονται.


Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, που ανανεώθηκε για να διευκολύνει τον κάθε χρήστη, θα βρείτε ευρεία γκάμα τηλεκατευθυνόμενων, ανταλλακτικών αξεσουάρ.


Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.


Με εκτίμηση

Hobbytech Team

Loading...